Folkeuniversitetscenterets 30 års jubilæum

v/ Anders Bøgh, Einar Mar Gudmundsson og Gudrun Aspel  

torsdag 14. april 2016 kl. 11:00
1 gang
-

I år er det 30 år siden, at Folkeuniversitetsvirksomheden i Danmark fik et udviklingscenter for folkelig og åben universitetsundervisning i Vestjylland. I anledningen af 30 års jubilæet slår Folkeuniversitetscenteret dørene op, og byder indenfor til et festligt arrangement for alle interesserede. Dagen bliver fejret med brunch, live musik, åbent hus og særlige omvisninger i teglværksmuseet, Brugsen og Per Kirkebys verdensskulptur ”Huset for Sten og Stjerner”.

Dagen rummer:

11.00 Gudtjeneste i Råsted Kirke

12.00 Let brunch på Folkeuniversitetscenteret (50 kr)

Kend din lokal historie: Skærum gennem århundreder:
13.00 Foredrag v/ dr.phil. Anders Bøgh (50 kr.). Anders Bøgh er dr.phil. og lektor i middelalderhistorie ved Aarhus Universitet.

14.30 Kaffebord, åbne huse og rundgang

Formidling af kunst og videnskab:
Fødselsdagstale v/ forfatter Einar Mar Gudmundsson. Einar Mar Gudmundsson er forfatter og cand.mag i Litteraturvidenskab. Hans bog, Universets Engle, vandt Nordisk Råds litteraturpris i 1995.

16.00 Koncert v/ Duo Modus (50 kr), inkl. et glas bobler. Duo Modus består af den tjekkisk/danske violinist Marta Líbalová og den danske accordeonist Jytte von Rüden.

17.00 Afslutning: Et kig tilbage – og frem v/ Gudrun Aspel. Gudrun Aspel er formand for Fonden for Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølles bestyrelse.

Programmet kan hentes her


Tilmelding på tlf. 9748 1322 eller på mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk.