AFLYST -Forårets komme i Skjoldungernes Land for lystfiskerne

v/ Gordon P. Henriksen, radio-, tv-vært, forfatter og professionel lystfisker, Fishing Zealand. Tidl. Formand for Nationalparkrådet.  

tirsdag 28. april 2020 kl. 19:15
1 gang
Jesper Brandt

Tirsdag d. 28. april: Forårets komme i Skjoldungernes Land for lystfiskerne

Denne aften fortæller den landskendte lystfisker, Gordon P. Henriksen, om alt det som lokalområdet har at byde på og deler ud af nogle af sine yndlings pladser og teknikker. Vi kommer ind på alle de vigtigste arter og fiskeri året rundt i Nationalparken og der vil være masser af tips til nybegynderne. Du bliver rustet til selv at planlægge fiskeoplevelser i lokalområdet, men vi går også skridtet dybere og snakker også om hvilken betydning lystfiskeri kan have i forbindelse med reduktion af stress, fællesskaber, bæredygtige måltider og en styrket kontakt med den naturlige verden. Gordon er netop aktuel med sin nye bog ”Et liv i fisk”, som netop tager alle disse emner op, og der vil også være mulighed for at købe et signeret eksemplar denne aften.

 Alle deltagerne inviteres også til at deltage i en af fisketurene “Fang din første fisk”, der foregår søndag d. 10. maj 9-12 i Veddelev havn og 14-17 i Jyllinge havn, søndag d. 17. maj 10-14 ved den gamle jernbanedæmning, oglørdag  d. 30. maj 9-12.30 på Veddelev havn.  Turene er gratis og arrangeres af Fishing Zealand  – se mere på fishingzealand.dk 

Gordon P. Henriksen, radio-, tv-vært, forfatter og professionel lystfisker, Fishing Zealand. Tidl. Formand for Nationalparkrådet.

 

Pris for foredraget incl. gebyr samt adgang til den efterfølgende tur, 100 kr.  Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet  tilmelde dig alle 6 foredrag om Forårets komme i Nationalpark Skjoldungernes Land til en samlet pris af 450 kr. Læs nærmere ved at klikke HER.

For nærmere information om foredraget skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699


100 kr. for foredrag og tilhørende ekskursion