Aftentur om forårets komme i Skjoldungernes Land for ornitologerne

v/ Bjarne Bo Jensen  

tirsdag 03. maj 2022 kl. 19:15
1 gang
Jesper Brandt

TILMELDING NEDERST PÅ DENNE SIDE

 

Aftentur om forårets komme i Skjoldungernes Land for ornitologerne

Aftenforedragsvandring om fugle og fuglesang omkring Ledreborg

Foråret er et af de ornitologiske højdepunkter, når trækfuglene vender tilbage. For sangfuglenes vedkommende kan man, hvis man lytter efter deres stemmer, følge udviklingen uge for uge.

Igennem foråret passerer mange skandinaviske trækfugle igennem Danmark, ofte spredt, men nogle steder koncentreres trækket og her gælder det om at placere sig rigtigt i landskabet.

Vi mødes til et ganske kort foredrag i Nationalparksekretariatets mødesal kl. 19.15, hvorefter vi vandrer ud i landskabet omkring Ledreborg Slot for at høre og se på fuglene i aftenlyset.

Lørdag den 21. maj kl. 10-13 inviteres deltagerne desuden med på Dansk Ornitologisk Forenings ekskursion, også til Ledreborgskovene, som vil præsentere os for et bredt udsnit af vores sangfugle og deres fuglestemmer, der nu er i fuld gang med at etablere territorier og tiltrække mager.

Foredrags- og turleder:Bjarne Bo Jensen, Biolog, Dansk Ornitologisk Forening, Roskilde. Han udgiver hjemmesiden Fuglehåndbogen på Nettet (fuglehaandbogen.dk)

 

Pris for aftenforedragsvandringen inkl. adgang til den efterfølgende tur ekskursion med Ornitologisk Forening, 100 kr.  Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet  tilmelde dig alle 6 foredrag om Forårets komme i Nationalpark Skjoldungernes Land til en samlet pris af 450 kr. Læs nærmere ved at klikke HER.

For nærmere information om foredraget skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699


100 kr. Du kan i stedet tilmelde dig alle 6 foredrag for 450 kr., se beskrivelsen ovenfor