AFLYST: Aftentur om forårets komme i Skjoldungernes Land for Spejderne

v/ Brian Petersen  

tirsdag 24. maj 2022 kl. 19:15
1 gang
Jesper Brandt

TILMELDING NEDERST PÅ DENNE SIDE

 

Aftentur om forårets komme i Skjoldungernes Land for spejderne

Kom med på tur og oplev hvordan spejderne bruger naturen – og hvorfor, og hvordan naturen kan bruge spejderne.

Turen starter på parkeringspladsen ved Selsø kirke med en kort præsentation af spejderbevægelsen. Herfra går turen til fods via Linders allé mod Selsø Herregård. Lige før broen over voldgraven går vi mod syd udover det reetablerede vådområde, og via stier kommer vi helt ud til Roskilde fjord. Under vejs vil der være praktiske øvelser og læring, hvor spejdermetoden vil blive benyttet.

Spejderleder Brian Petersen vil undervejs fortæller om spejdernes natursyn og tilgang til naturen. Hvordan spejderne bruger naturen til at udvikle børn og unge til selvstændige og ansvarsfulde personer og samtidig giver dem læring og forståelse for naturen.

Brian Petersen har mange års erfaring med friluftslivet i både ind- og udland, med bjergbestigning, vandring, og kajakroning. Han er træklatre-instruktør, kano-instruktør, og har gennemført et 3-perle-spejderledertrænings-kursus i Gilwellpark i England.

Han er spejder- og gruppe-leder hos Ræven Skibby trop og flok. Spejdergruppen modtog i 2019 fritidsprisen i Frederikssund kommune,

 

 

Brian Petersen er formand for Rådet for Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor han også repræsenterer Det danske Spejderkorps.

Pris 100 kr. Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet  tilmelde dig alle 6 foredrag til en samlet pris af 450 kr. Du kan læse nærmere om alle aftenturene HER.

For nærmere information om aftenturene skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699


100 kr. Du kan i stedet tilmelde dig alle 6 aftenture for 450 kr. Se ovenfor.