Musik er Liv – det unikke ved Nielsens musik

v/ Komponist Erling Lindgren  

onsdag 02. december 2015 kl. 19:30
1 gang
-

Onsdag d. 2/12 kl. 19.30 – 21.30 vil vores egen komponist Erling Lindgren fortælle om komponisten Carl Nielsens musik i anledning af 150-året for Carl Nielsen. Arrangementet foregår i Lemvig Kirke.

Der venter os en spændende musikalsk oplevelse i kirkerummet under titlen ”Musik er Liv – det unikke ved Nielsens musik”. Erling Lindgren skriver: ”Mit ærinde er at fortælle om Carl Nielsen og især om hans musik – med fyldige eksempler. Jeg vil prøve at klarlægge, hvad det er, der er det karakteristiske ved Nielsens musik – og hvad der gør den til noget unikt, der er værd at beskæftige sig med – jubilæumsår eller ej!”

Erling Lindgren er uddannet fra Musikvidenskabeligt Institut, Århus Universitet og har Kirkemusikalsk Diplomeksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1997. Siden 1991 har Erling Lindgren været organist ved Lemvig Kirke. Han underviser sideløbende på Århus Universitet, Vestervig Kirkemusikskolen, Nørre Nissum Seminarium og HF, han leder Lemvig Kirkekor og Lemvig Kammerkor og er aktiv komponist med bl.a. 12 melodier i Højskolesangbogen.


50 kr.