Salon 4: Den russiske revolution – 100 år efter!

v/ Erik Kulavig  

onsdag 08. marts 2017 kl. 19:00
1 gang
-

I 2017 skal Rusland fejre 100-året for revolutionen. Hvordan Putins Rusland vil håndtere den historie, bliver et kapitel for sig! Hos os kan vi noget mere frit forholde os til denne skelsættende begivenhed, uhyrlighederne men også drømmene om noget nyt og bedre!

Professor Erik Kulavig, Syddansk Universitet, som vi skal møde, er en af vore fremmeste kendere af Ruslands og Sovjetunionens historie; hans seneste bog, Vi river himmelen ned på jorden, behandler dagligdagen i revolutionens Rusland 1917-1922. Bogen blev skrevet i forbindelse med et gæsteprofessorat på Harvard University, som har et af verdens fineste universitetsbiblioteker, som via mikrofilm har erhvervet sig store dele af den sovjetiske stats arkiver.

Erik Kulavig vil ydermere anlægge et historisk perspektiv på den russiske historie fra tsar til Putin. I dagens anledning den 8. marts, vil også Alexandra Kollontaj blive mindet.


Pris kr. 75 – eller partoutkort. Forårets saloner er alle enkeltstående arrangementer (undtaget Koranen I+II), og man kan tilmelde sig til en enkelt eller flere (kursus-nr. er angivet ved hver salon), eller man kan bestille et såkaldt partout-kort, som giver adgang til samtlige saloner. Der vil være en væsentlig rabat. Partoutkort til samtlige 6+1 saloner koster kr. 225.