Salon 6: Koranen, teologi, historie og fortolkning I + II

v/ Thomas Hoffmann  

onsdag 19. april 2017 kl. 19:00
2 gange
-

Der er i dag ca. 1.6 milliarder muslimer i hele verden, som alle i større eller mindre grad lever efter anvisninger i Islams hellige bog, Koranen.

Anvisningerne synes at kunne tolkes meget forskelligt, og at de helt åbenbart også fortolkes meget voldeligt er vi smerteligt bekendt med, men ellers ved de fleste ikke-muslimer ikke så meget om koranen, som er meget mere end det! I virkeligheden er Koranen en form for genskrivning af Biblen, hævder professor Mogens Müller.

Det skal ikke afgøres her, når professor i Koran-studier, Thomas Hoffmann fra Københavns Universitet over bare 2 aftener giver os en introduktion til et værk, vi måske alle bør vide lidt mere om. Thomas Hoffmann vil introducere Koranens teologiske verden, dens historie og fortolkning igennem tiderne.

Ved foredragene vil deltagerne se, høre og læse uddrag og eksempler fra Koranen.


Pris kr. 100 – eller partoutkort. Forårets saloner er alle enkeltstående arrangementer (undtaget Koranen I+II), og man kan tilmelde sig til en enkelt eller flere (kursus-nr. er angivet ved hver salon), eller man kan bestille et såkaldt partout-kort, som giver adgang til samtlige saloner. Der vil være en væsentlig rabat. Partoutkort til samtlige 6+1 saloner koster kr. 225.